+31 6 31942194 ikwil@ookvandaag.online

Deze mooie tekst heb ik opgepikt langs de openbare weg in Utrecht-Stad. Hoeveel mensen hebben dit bericht gelezen denk je? Je had pakweg 10 seconden hiervoor want dan ben je al weer 27 meter verder in je (lease)auto. Werden de bestuurders hierdoor geprikkeld? Welke actie hebben ze vervolgens genomen? Ik heb werkelijk geen idee. Mijzelf heeft dit display wel tot actie geleid! Ik ben even gestopt op mijn racefiets, heb snel een foto gemaakt en toen weer verder richting Leidsche Rijn.

Nadenkend over de vraag ‘Is samenwerken in Zoom, Teams, Meet of WebEx nu al vervelend?’ Je hebt toch break-out rooms? Je kunt elkaars schermen delen. Rustige muziek streamen naar de deelnemers. Maar is dit wel de echte interactie die je zoekt? Nee, wat mijn conclusie, er mist duidelijk nog iets. Dus ik kan mij wel vinden in deze tekst. Of het anders kan zeg je?

Laat je dan inspireren tijdens mijn webinar.

Ja, ik doe mee aan het Webinar Online Samenwerken !